Taulell d'anuncis

Què coneixes de les TIC?

L’Oficina Jove del Bages ofereix una dinàmica a les hores del pati dels centres educatius de secundària i a les universitats de Manresa per tal de reflexionar sobre els usos de les noves tecnologies

  “què coneixes de les TIC ?” és la pregunta que s’ha plantejat als nois i noies que han assistit al Punt al Pati i al Punt al Campus durant la setmana del 23 al 27 d’Abril, per tal de prendre consciència sobre els usos de les noves tecnologies.   

[+] Llegir més

Oficina Artística 2018

13/04/2018

La xerrada a càrrec de Miriam Ponsa i Killing weekend ha omplert de gom a gom la sala d’actes de l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages, amb més de 130 alumnes del batxillerat artístic del INS Lluís de Peguera i de l’Escola d’Art de Manresa.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 durant el mes d’Abril

28/03/2018

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’assessorament en mobilitat internacional

01/03/2018

A partir del 5 de març,  els joves de la comarca del Bages tindran aquest nou servei per rebre informació sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per fer una estada en un altre país. 

[+] Llegir més

CASAL DE JOVES LA KAMPANA

 

El Casal de Joves la Kampana està gestionat pel CAE des del febrer de 2013.

La Kampana és un equipament juvenil actiu i dinàmic, un espai d’acollida i convivència basat en la participació i la implicació dels joves. Fomenta i educa en valors i actituds potenciant l’oci alternatiu.

La fita final de la intervenció del CAE és assolir que el Casal de Joves la Kampana esdevingui un espai integrador, cohesionador i educatiu; actiu i generador d’iniciatives de lleure i oci juvenil; obert a la participació dels tots adolescents i joves de la ciutat i on les diferències culturals i de gènere esdevenen un fet respectat i viscut com a riquesa.

La Kampana ofereix una programació estable d’activitats d’oci i lleure adreçada a adolescents i joves, així com activitats de caire extraordinari.

 

Des del Casal de Joves la Kampana s’ofereix:

·Una programació àmplia i variada d’activitats destinades al públic adolescent i jove ( a partir de 12 anys).

·Cessió d’espais per a grups de joves i adolescents que vulguin realitzar una activitat.

·Assessorament, acompanyament i dinamització d’activitats proposades pels propis adolescents i joves.

·Un espai relacional públic, fomentador de trobada entre joves, amb connexió a internet gratuïta, taules de ping pong, ordinadors, jocs de taula, play station i wii.

. Punt d'Informació Juvenil, amb assessorament i informació sobre: salut, educació, ocupació, etc.

El Casal de Joves la Kampana és un equipaments municipal de l'Ajuntament de Manresa gestionat i dinamitzat pel CAE.

 

DADES DE LA KAMPANA:

 Adreça: Pl. Icària s/n. 08241 Manresa

 Telèfon: 93 872 92 37

 Horari: de dilluns a divendres de 5 a 8:30h de la tarda.

Correu elecrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Facebook: casaljoveslakampana  /  casaldejoveslakampana

Instagram: @LaKampana

Twitter: @CasalLaKampana