Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

Programa corresponsals

La participació de Manresa al projecte PIDCES és el resultat del treball liderat per l’equip de treball del Servei d’informació Juvenil de l’Oficina Jove del Bages.

El programa PIDCES  és una iniciativa de l’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona que ofereix la possibilitat de subvencionar als municipis un projecte per desenvolupar dins al Instituts un servei d ‘informació  juvenil durant l’horari del pati.

En aquest espai els joves poden trobar resposta a dubtes, curiositats i preguntes sobre diferents temes com educació, formació , ocupació, habitatges, salut, viatges, etc.

El  projecte dels corresponsals és un dels projectes que es desenvolupen dins del PIDCES, que consisteix en apropar la informació a l’alumnat i que ells a l’hora de tutoria la transmetin als seus companys i companyes,  aquest traspàs d’informació es fa mitjançant  la figura del  delegat / delegada o subdelegat/subdelegada de cada classe, tot i així , l’opció de ser-ho és lliure, en cas de que els delegats o subdelegats no vulguin assumir la tasca, aquesta funció la pot portar a terme qualsevol altre persona  de l’aula. Aquest/a corresponsal  ha d’anar setmanalment al Punt al pati i recollir la informació diversa a la dinamitzadora, que prèviament s’ha preparat, el corresponsal  ,a l’hora de tutoria, explica  durant cinc minuts a la resta de la classe la informació que ha anat a buscar. Aquesta tasca la desenvolupen durant tot el curs i  com a mèrit pel compromís i per incentivar-los se’ls regala durant l’any entrades a diferents activitats lúdiques que es fan a la ciutat de Manresa.

L’objectiu del projecte Corresponsals  és arribar a aquells i aquelles joves que mai s’aturen al Punt al Pati. El fet de ser una acció que han de fer setmanalment ajuda als i a les joves a interioritzar hàbits i a ser més responsables.