Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

Per a què serveix formar-me?

Si col·labores amb una entitat d’educació no formal o d’educació en el lleure ja saps que és molt important tenir el diploma de monitor/a  o, si és el cas, el de director/a. Això et permetrà tenir uns recursos i una formació que farà que la teva feina sigui molt més rigorosa i eficaç.

És molt importat que sàpigues que diverses normatives vigents (principalment la d’activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys) estableixen l’obligació de tenir la titulació corresponent (monitor/a o director/a segons el cas). Així, per a activitats com colònies, casals d’estiu, campaments, rutes, monitors de menjador, et cal tenir la titulació adient, tant si ets voluntari/ària com si t’hi dediques professionalment.

Per aquest motiu, el diploma de monitor/a o de director/a et por ser útil per a dedicar-te professionalment a les activitats de lleure educatiu que organitzen les diverses administracions, empreses i entitats de serveis.

Qui expedeix i dóna validesa a aquests diplomes?

La Direcció General de Joventut de la Generalitat regula la formació necessària per obtenir aquests diplomes, reconeix les Escoles d'educació en el lleure i expedeix el carnet corresponent un cop l’escola reconeguda certifica que l’alumne/a ha superat el curs.