Taulell d'anuncis

LA CIUTAT DE MANRESA FORMA PART DE LA PROVA PILOT DE LA METODOLOGIA FEM TEC! QUE HA DESENVOLUPAT L’OFICINA DEL PLA JOVE (DIPUTACIÓ DE BARCELONA)

20/12/2016 

La metodologia fem tec! creada per l’Oficina del Pla Jove (Diputació de Barcelona) té per objectiu principal difondre l’emprenedoria com a actitud vital entre els joves, partint del reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació dels i les joves, i es basa en la importància del joc com a element rellevant en la socialització i la inclusió i també promou l’experimentació entorn d’un centre d’interès atractiu per als joves, afavorint el plaer de la descoberta com a motor de l’aprenentatge (capacitats, actituds, valors...). Aquesta metotodologia està desenvolupada en 11 guies constituïdes per 8 tallers cadascuna, en les quals es proposen una sèrie de recursos per als professionals per desenvolupar amb els joves, tant a l’aula com en equipaments juvenils, casals...

EL BAGES COMPTA AMB LA FIGURA DE DUES PROFESSIONALS DE GARANTIA JUVENIL

19/12/2016

Des del mes de novembre, el Bages compta amb la figura de dues professionals que ofereixen assessorament, orientació i acompanyament a les persones joves que vulguin inscriure’s a Garantia Juvenil. 

Jornada de bones pràctiques

15/09/2016

JORNADA DE BONES PRACTIQUES A L'OFICINA JOVE DEL BAGES

L'Oficina Jove del Bages acollirà una de les quatre presentacions de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut organitzada per l'Associació catalana de professionals de les polítiques de Joventut on es parlarà de CULTURA i JOVENTUT.

http://www.manresa.cat/web/noticies/3216-arriba-a-manresa-una-de-les-sessions-de-les-jornades-de-bones-practiques-en-l-ambit-de-la-joventut-2016