Taulell d'anuncis

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 durant el mes d’Abril

28/03/2018

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’assessorament en mobilitat internacional

01/03/2018

A partir del 5 de març,  els joves de la comarca del Bages tindran aquest nou servei per rebre informació sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per fer una estada en un altre país. 

[+] Llegir més

Càpsules Informatives de Mobilitat Internacional

L’Oficina Jove del Bages oferirà, durant els mesos de Març i Abril un pac de xerrades informatives sobre alguns programes de mobilitat Internacional per joves.

Donat que en aquest període s’obren les inscripcions en alguns projectes de voluntariat, s’aprofita per apropar algunes de les entitats gestores i oferir als joves una forma de viatjar més econòmica i de compromís social.

En aquestes xerrades es donarà informació sobre el procés d’inscripció, quotes de participació, documentació i com preparar el viatge.

 

Dijous 17 de Març a les 18:30h

Camps de Voluntariat Internacionals del Servei Civil Internacional (SCI).

No tens plans per aquest estiu? Vols posar el teu granet de sorra pel canvi social? Fes un camp de treball de dues o tres setmanes! www.sci-cat.org

Dijous 14 d’Abril a les 18:30h

Servei de Voluntariat Europeu (SVE)

Si tens entre 18 i 30 anys i tens ganes de viure una experiència de voluntariat i conèixer un nou país d’Europa... vine a conèixer com pots participar-hi
i a escoltar experiències en primera persona!

Dijous 21 d’Abril a les 18:30h

Programa Au pair i treball a l'estranger a càrrec de ‘Sabática’ www.sabatica.org

La millor manera d’aprendre un idioma és conviure amb una família autòctona i empapar-se de la seva cultura i costums.


Totes les xerrades es realitzaran a l’Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades C/ Sant Blai, 14. Manresa. Per més informació podeu trucar al 93.8771360