Taulell d'anuncis

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 durant el mes d’Abril

28/03/2018

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’assessorament en mobilitat internacional

01/03/2018

A partir del 5 de març,  els joves de la comarca del Bages tindran aquest nou servei per rebre informació sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per fer una estada en un altre país. 

[+] Llegir més

Ja tenim guanyadors a la segona edició de la Batalla de Bandes

13/06/2016

La regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo, va lliurar els premis que van consitir en: el primer premi dos temes gravats en estudi; el segon un stage a l’Stroika amb residència i poliments de directes; i el tercer va constar de material musical valorat en 150 euros.

 

La Batalla de Bandes es tracta d’un concurs adreçat a grups de música jove organitzat per l’associació Vintcatorze amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Casa de la Música.  

 

El certamen de dissabte va posar el punt i final a tres rondes de competició en la qual 12 bandes de diferents estils de musica van tocar a l’Espai Joan Amades. Després se sotmetien a votació i del públic decidia els que continuaven.