Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

La setmana de 12 al 16 de febrer l’Oficina Jove del Bages proposarà als centres de secundària i universitats de Manresa, adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus, una dinàmica per afavorir el diàleg sobre les drogues i els seus aspectes nocius entre les persones Joves.

Amb aquesta intervenció es pretén trencar mites, tabús i rumors i oferir una informació verídica sobre les drogues.

L’activitat que es proposa en els centres de secundària consisteix que els participant hauran de descobrir si són verdaderes o falses un seguit d’afirmacions que fan referència a l’alcohol, al tabac o al cànnabis.

D’altra banda, la dinàmica adreçada als estudiants universitaris consisteix en fer una partida al  joc del kahoot  a través del seu telèfon mòbil, on hauran de triar la resposta correcte sobre preguntes relacionades amb diverses drogues.

Assessoria de salut: Drogues i addiccions a les pantalles

Per realitzar aquestes activitats, es comptarà amb l’acompanyament de la tècnica de l’assessoria de salut: drogues i addiccions a les pantalles, que ofereix assessorament personalitzat a joves, familiars i/o professionals de forma contínua a l’Oficina Jove del Bages. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

Pla Local de Joventut

Aquest acció està inclosa dins el pla Local de joventut 2018-2021 que pretén promoure una vida saludable entre les persones joves, impulsant hàbits saludables i informar sobre els riscos associats al consum de drogues.