Taulell d'anuncis

Demà l’Oficina Jove oferirà una xerrada sobre ‘Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús?’

14/02/2018

La conferència, adreçada a pares i mares, anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

 

Demà, dijous 15 de Febrer a les 8 del vespre, l’Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai 14) oferirà a pares i mares una xerrada que parlarà sobre Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús? , que anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

[+] Llegir més

Manresa Jove ofereix un ampli ventall d’activitats i tallers de lleure adreçades al públic jove (a partit de 14 anys) com per exemple, tallers de fotografia, de creació musical, de karate, etc. que tindran lloc a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La

22/01/2018

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de Manresa  Jove,  presenta per aquest hivern una àmplia oferta d’activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove – a partit de 14 anys- que tindrà lloc a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana. Les inscripcions s’obren avui, dilluns 22 de gener.

[+] Llegir més

Bona participació en diverses activitats per informar els joves sobre malalties de transmissió sexual i conductes de risc

15/12/2017

L’exposició Sex o no Sex2, a l’espai 7 del Casino, ha rebut uns 650 visitants que van poder exposar el seus dubtes sobre sexualitat i efectivitat i van participar en les dinamitzacions de l’Associació CEPS. D’altra banda, al campus universitari, es va a portar a terme el kahoot, una eina de gammificació que permet plantejar preguntes sobre les diferents malalties sexuals de forma amena i divertida.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

La setmana de 12 al 16 de febrer l’Oficina Jove del Bages proposarà als centres de secundària i universitats de Manresa, adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus, una dinàmica per afavorir el diàleg sobre les drogues i els seus aspectes nocius entre les persones Joves.

Amb aquesta intervenció es pretén trencar mites, tabús i rumors i oferir una informació verídica sobre les drogues.

L’activitat que es proposa en els centres de secundària consisteix que els participant hauran de descobrir si són verdaderes o falses un seguit d’afirmacions que fan referència a l’alcohol, al tabac o al cànnabis.

D’altra banda, la dinàmica adreçada als estudiants universitaris consisteix en fer una partida al  joc del kahoot  a través del seu telèfon mòbil, on hauran de triar la resposta correcte sobre preguntes relacionades amb diverses drogues.

Assessoria de salut: Drogues i addiccions a les pantalles

Per realitzar aquestes activitats, es comptarà amb l’acompanyament de la tècnica de l’assessoria de salut: drogues i addiccions a les pantalles, que ofereix assessorament personalitzat a joves, familiars i/o professionals de forma contínua a l’Oficina Jove del Bages. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

Pla Local de Joventut

Aquest acció està inclosa dins el pla Local de joventut 2018-2021 que pretén promoure una vida saludable entre les persones joves, impulsant hàbits saludables i informar sobre els riscos associats al consum de drogues.