Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

Recursos i serveis a Manresa, per l'orientació, la inserció i l'emprenedoria

Aquí hi pots trobar alguns enllaços del teu interès:

 

El CEDEM és un equipament de l'Ajuntament de Manresa que agrupa diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial. Potencia la cultura emprenedora i dóna especial atenció als col·lectius de joves, estudiants i dones.

 

El  CIO s’encarrega d’atendre les persones que es troben en situació d’atur o que volen progressar en el seu lloc de treball i els ofereix una sèrie de serveis per a ajudar-les a millorar la seva situació laboral. També dóna suport al teixit productiu local a l'hora de cobrir vacants laborals, formalitzar plans de formació i d’altres serveis d’interès per a les empreses.

 

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix els seus serveis als treballadors que estan inscrits com a demandants d'ocupació, ja siguin persones a l'atur com persones que vulguin canviar de feina.

Borsa de Treball de la UGT

Servei d'Assessorament laboral de CCOO